Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Peppermint Nutcracker Ornament


  • $14.99
    Harga hijian per 

Gratis Pengiriman di Amérika Serikat dina paréntah langkung ti $ 20


Nutcrackers mimiti dipahat ku masarakat biasa salaku lulucon sabab dianggap pikaresepeun pikeun ngadamel raja kai atanapi prajurit leutik ngalakukeun padamelan leutik pikeun ngabedakeun kacang anu tangguh. Ayeuna, nutcrackers sering dikaitkeun sareng liburan Natal kusabab sipat anehna sareng Nutcracker Ballet populér.

dimensi: 4.5 X 1.5 X 0.75 (HxLxW)

Unggal ornamén kaca kiasan didamel sacara tradisional dina umur kuno ngagunakeun téknik anu sami anu asalna ti taun 1800an. Gelas cair dilebokkeun kana cetakan anu ukiran halus, sateuacan leyuran pérak cair anu panas dituang di jero. Hiasan teras dicét ku tangan sareng hérang dina sababaraha léngkah padamelan padamel pikeun ngahontal kreasi anu saé.

Sadaya pesenan Kapal dinten anu sami sakumaha anu dipesen sareng Gratis Pengiriman di Amérika Serikat pikeun pesenan langkung ti $ 20. Gratis Pengiriman ka Kanada dina urutan langkung ti $ 100.


Urang ogé nyarankeun

×
Wilujeng sumping énggal