Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 25 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Kotak Musik Handmade Wilujeng wengi di Red Playing Schlaf, Kindlein, schlaf...


  • $228.00
    Harga hijian per 

Gratis Pengiriman di Amérika Serikat dina paréntah langkung ti $ 25


Handmade kotak Musik Winter / ski Maén Leise riselt der Schnee

Mélodi: Leise riselt der Schnee

data téhnis:

  • 18 catetan gerakan musik ti Sankyo
  • gerakan musik geus winded up na dieureunkeun di handapeun kotak

Diaméter kotak musik: kira-kira. 12 cm

 

dimensi:

  • Width:
12,0 cm
  • Jero:
12,0 cm
  • jangkungna:

13,0 cm

 

Potongan buatan tangan hébat ieu siap dikirimkeun ti gudang Texas kami.

    Kapal dinten anu sami sakumaha anu dipesen ti Texas kalayan Gratis kiriman di Amérika Serikat dina paréntah langkung ti $ 20.

    Gratis Pengiriman ka Kanada dina urutan langkung ti $ 100.

     Lalajo Pidéo kami ngeunaan Didamel ku Perokok Jérman Tangan dina Blog kami

    Made in Germany


    Urang ogé nyarankeun

    ×
    Wilujeng sumping énggal

    Paréntah Checkout

    barang harga Qty total
    Subtotal $0.00
    Balanja
    total

    Alamat Pangiriman

    Métode pengiriman barang