Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 25 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Kafe Kampung Klausa Kafe Warung Kopi


  • $27.99
    Harga hijian per 

Gratis Pengiriman di Amérika Serikat dina paréntah langkung ti $ 25




Claus Cafe Coffee Shop Kampung Natal Kayu

karajinan tangan nganggo tradisi lami-lami anu asalna ti taun 1800-an pikeun nyandak anjeun ornamén kualitas luhur pikeun tangkal anjeun Our Claus Café Coffee Shop Ornament bakal nambihan sentuhan anu éndah sareng elegan dina tangkal Natal atanapi pikeun aksen hiasan di bumi anjeun

Dirancang ku Artisans di Propinsi Washington, produk kai kualitas luhur ieu, dipuseurkeun di sapanjang kenangan Natal. Unggal pondok dirakit sareng dijamin ngagumbirakeun sareng narik minat kulawarga anjeun. Kami ngajaga ketat kasucian nyieun kenangan, sareng ngarepkeun yén produk kami bakal ngeusian anjeun ku haneutna jaman anu alus, baheula sareng ayeuna.

Sadaya pesenan Kapal dinten anu sami sakumaha anu dipesen ti Texas sareng Gratis Pengiriman di Amérika Serikat dina pemesanan langkung ti $ 20. Gratis Pengiriman ka Kanada dina urutan langkung ti $ 100. Laju Pangiriman Standar nyaéta 1 dugi ka 4 dinten ngalangkungan USPS.

dimensi: 2.75 X 2.75 X 5 (HxLxW)

Pariksa Blog kami dina Ngadamel Pondok Jahé

Dirancang di Propinsi Washington


Urang ogé nyarankeun

×
Wilujeng sumping énggal

Paréntah Checkout

barang harga Qty total
Subtotal $0.00
Balanja
total

Alamat Pangiriman

Métode pengiriman barang