Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Perokok buatan tangan Jerman (menyan)

Sedengkeun ukiran tina potongan kai anu sami, Tukang ngaroko Jérman saleresna aya dua lembar anu pas pikeun ngajantenkeun sapotong hasil ngahijikeun. Langkung terang di Amérika Serikat salaku Incense Burners, dasar tina perokok nyaeta tempat kerucut menyan tiasa ditempatkeun di tengah sareng kerungna diluhurna perokok pas kana kerucut.

Lalajo Pidéo kami ngeunaan Didamel ku Perokok Jérman Tangan dina Blog kami

100% buatan tangan - kualitas 100% buatan Jerman

  • 1
  • 2


  • 1
  • 2
×
Wilujeng sumping énggal