Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Kurt Adler Koléksi

Nalika ngantosan di Angkatan Darat AS, Kurt Adler damel di jurusan pengadaan ngamankeun barang-barang anu diperyogikeun ti sadayana penjuru dunya. Dina tantara, anjeunna diajarkeun logistik sareng kumaha sumber dagangan. Kurt S. Adler, Inc. sakumaha urang terang éta dimimitian saatos Perang Dunya Kadua, nalika Kurt nyandak kaahlian ieu sareng anjeunna nyobian usaha ngekspor barang-barang umum ka nagara-nagara anu peryogi produk saatos perang. Nalika bisnis naék sareng ékonomi Éropa mimiti pulih, anjeunna ngarobih arah impor. Dina taun 1950an, ornamén mimiti ditawarkeun. Malaikat buatan tangan anu éndah ti Wétan sareng Jérman Kulon mendakan panonton anu sumanget di Amérika. Jalur ieu dikembangkeun kalayan ornamén kaca ti Czechoslovakia, hiasan siling gantung ti Jérman, sareng lampu miniatur ti Italia. Ujug-ujug, Amérika kabeulit ku hiasan perayaan anu nawiskeun bakat Éropa.


×
Wilujeng sumping énggal