Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 25 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Kotak Musik Jerman

Penemuan Kotak Musik balik ka Abad ka-18. Mimitina éta cocooan saderhana, anu dibalikkeun ku tangan sareng disada rada kai. Kira-kira taun 1930 Kotak Musik berkembang jadi ayeuna. Di jero aya karya mékanis filigree filigree sareng desain lengkepna nunjukkeun malaikat, Carita Suci, adegan kalahiran, adegan tina kahirupan sadidinten sareng motif dongéng. Sababaraha bengkel parantos ngahususkeun dina produksi Kotak Musik sareng nyiptakeun seueur karya.

100% buatan tangan - kualitas 100% buatan Jerman




window.mmDataLayer = window.mmDataLayer || []; fungsi mmData(o) {mmDataLayer.push(o); }
×
Wilujeng sumping énggal

Paréntah Checkout

barang harga Qty total
Subtotal $0.00
Balanja
total

Alamat Pangiriman

Métode pengiriman barang