Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Dekorasi Natal Hubrig Volkskunst

Perusahaan Hubrig Folk Art, tempatna di Zschorlau di daérah Pagunungan Ore Kulon, mangrupikeun salah sahiji nami terkenal nalika ngeunaan malaikat sareng miniatur anu sanés. Hubrig Volkskunst salawasna jaga pikeun nyiptakeun motif, anu henteu ngan ukur cocog pikeun waktos Natal.

Ku kituna, inohong Hubrig tiasa ditampilkeun salami sadaya musim. Romantis, pikaresepeun sareng warni, éta mangrupikeun ciri utami tina patung Hubrig. Hubrigs series "koleksi sapanjang taun" nampilkeun interpretasi Hubrigs tina opat musim dina platform alit, anu ngagambarkeun pemandangan miniatur anu khas dina usum anu cocog. Adegan maypole pikeun usum semi, pasangan anu bogoh di bangku usum panas, panén dina usum gugur. Rangkay alit hubrig's opat musim réngsé ku adegan usum salju. Sadaya produk tangtosna 100% dicét nganggo tangan sareng kualitas Hubrig pangsaéna.




×
Wilujeng sumping énggal