Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Natal Mimiti Orok - Hiasan Natal Kaca Anu Ditiup

Tambahkeun sababaraha bakat dina tangkal Natal nganggo Hiasan Kaca Tiup anu lucu ieu. Kalayan ornamén pikaresepeun anu béda-béda dipilih, hiasan anu tiasa disesuaikan ieu ogé tiasa dipersonalisasi ku nami bayi sareng taun kalahiran.

Unggal ornamén gelas dirajagkeun ku tangan dina tradisi sepuh ngagunakeun téknik anu sami anu asalna ti taun 1800an. Gelas cair dilebokkeun kana cetakan anu ukiran halus, sateuacan leyuran pérak cair anu panas dituang di jero. Hiasan teras dicét ku tangan sareng hérang dina sababaraha léngkah padamelan padamel pikeun ngahontal kreasi anu saé.

 



×
Wilujeng sumping énggal