Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Sarat jasa

Sarat sareng Kaayaan Mésér Online

Istilah ieu dilarapkeun ka Sarat sareng Kaayaan ieu, Pernyataan Privasi sareng Pemberitahuan Bantahan sareng naon waé atanapi sadayana Perjanjian: "Klién", "Anjeun" sareng "Anjeun" ngarujuk ka anjeun, jalma anu ngaksés halaman wéb ieu sareng nampi istilah sareng kaayaan Perusahaan. "Perusahaan", "Sorangan", "Kami" sareng "Kami", ngarujuk kana Perusahaan urang. "Partai", "Partai", atanapi "Kami", nujul kana duanana Klién sareng diri urang sorangan, atanapi boh Klién atanapi diri urang sorangan. Sadaya istilah tingal tawaran, panarimaan sareng tinimbangan pembayaran anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun prosés bantosan kami ka Klién dina cara anu paling pas, naha ku rapat resmi salami waktos anu tetep, atanapi cara sanésna, pikeun tujuan anu jelas dina rapat Kebutuhan klien ngeunaan penyediaan jasa / produk Perusahaan anu nyatakeun, saluyu sareng tunduk kana, Undang-Undang Inggris anu berlaku. Sagala kagunaan terminologi di luhur atanapi kecap sanésna dina tunggal, jamak, kapitalisasi sareng / atanapi anjeunna atanapi aranjeunna, dianggap tiasa ditukeurkeun sahingga janten anu sami. 

Bantahan 
Éksprési sareng Wates 
Inpormasi dina situs wéb ieu disayogikeun dina "sapertos". Sakumaha pinuh diijinkeun ku hukum, Perusahaan ieu: 
ngaluarkeun sadaya perwakilan sareng jaminan anu aya hubunganana sareng halaman wéb ieu sareng eusina atanapi anu aya atanapi tiasa disayogikeun ku afiliasi atanapi pihak katilu sanés, kalebet anu aya hubunganana sareng kalepatan atanapi kakirangan dina halaman wéb ieu sareng / atanapi literatur Perusahaan; jeung 
teu ngaleungitkeun sadaya tanggel waler pikeun karuksakan anu kaluar atanapi aya hubungan sareng panggunaan wéb ieu. Ieu kalebet, tanpa watesan, rugi langsung, kaleungitan usaha atanapi kauntungan (naha henteu kaleungitan kauntungan sapertos anu diramalkeun, timbul dina hal biasa atanapi hal anjeun parantos nyarankan Syarikat ieu kamungkinan kamungkinan rugi poténsial), karusakan anu disababkeun kana komputer, perangkat lunak komputer, sistem sareng program sareng data kana atanapi sanésna langsung atanapi henteu langsung, akibat sareng karusakan. 
Perusahaan ieu henteu ngaluarkeun tanggung jawab pikeun maot atanapi cilaka pribadi anu disababkeun ku kalalepatanana. Pangaluaran sareng watesan di luhur waé dilarapkeun dugi ka diijinkeun ku hukum. Teu aya hak undang-undang anjeun salaku konsumén anu kapangaruhan. 

Sarat jeung Kaayaan pembatalan 

Barang Khusus / Monogram nyaéta henteu tiasa diuihkeun. Kami henteu tiasa ngantepkeun pembatalan hiji barang, sabab sadaya barang parantos dipesen. Kami gaduh waktos sareng sumberdaya anu parantos dialokasikan pikeun ngolah hiji barang tina waktos pesen disimpen.

Item Non-Customized (s) sareng Barang Bursa tunduk kana biaya pembatalan 15% upami pamenta pembatalan didamel langkung ti 24 jam saatos ngagaleuh. 

Sababaraha pesenan tiasa dikirim kirang ti 24 jam, upami pesenan anjeun parantos disimpen pikeun kiriman kami henteu tiasa deui ngabolaykeun pesenan anjeun. 

Barang promosi sareng jual teu tiasa dibatalkeun sareng henteu tiasa dibalikeun deui. 

Kodeu diskon sareng Kartu Kado:

Supados dianggap sah, kartu kado sareng kode diskon kedah dilarapkeun nalika ngagaleuh kanggo nampi nilaina nyatakeun. Upami kode diskon henteu dilarapkeun kana urutan anjeun dina layar cek, perusahaan moal ngaluarkeun pengembalian dana pikeun nerapkeun kartu kado atanapi kode diskon. Upami anjeun ngalaman masalah ngalarapkeun kode diskon anjeun, mangga sumping ka kami sateuacan ngolah pamayaran anjeun. Perusahaan tiasa ngaluarkeun kiridit di toko ku kawijaksanaan budi na. Kodeu Kartu Kado sareng Konci diskon teu tiasa dianggo dina kombinasi sareng anu sanésna atanapi kalayan tawaran anu sanés. 

Bewara Parobihan 
Perusahaan ngagaduhan hak pikeun ngarobih kaayaan ieu ti jaman ka jaman sabab éta pas sareng panggunaan situs anjeun teras-terasan bakal nandakeun panarimaan anjeun kana panyesuaian kana istilah ieu. Upami aya parobihan kana kabijakan privasi kami, kami bakal ngumumkeun yén parobihan ieu parantos dilakukeun dina halaman bumi kami sareng dina halaman konci sanés dina situs kami. Upami aya parobihan kumaha kami nganggo Émbaran Pribadi anu diidentipikasi konsumén situs kami, béwara ku email atanapi mail pos bakal dilakukeun pikeun anu kapangaruhan ku parobihan ieu. Sagala parobihan kana kabijakan privasi kami bakal dipasang dina situs wéb urang 30 dinten sateuacan parobihan ieu. Maka anjeun disarankan pikeun maca deui pernyataan ieu sacara rutin 


Sarat sareng kaayaan ieu mangrupikeun bagian tina Pasatujuan antara Klién sareng diri urang. Ngakses halaman wéb ieu sareng / atanapi ngajantenkeun pemesanan atanapi Perjanjian nunjukkeun pamahaman anjeun, perjanjian sareng panarimaan, tina Pépéling Bantahan sareng Syarat sareng Kaayaan lengkep anu aya di dieu. Hak Konsumén anu sah anjeun henteu kapangaruhan.

SYARAT JAJARAN PEMASARAN SMS / MMS MOBILE MÉSEL AND SYARAT

AllSCinc. (salajengna, "Kami," "Kami," "Kami") nawiskeun program olahtalatah sélulér ("Program"), anu anjeun satuju ngagunakeun sareng ilubiung dina tunduk kana Sarat sareng Kaayaan Olahtalatah Mobile ieu sareng Kabijakan Privasi (" Pasatujuan ”). Ku milih atanapi ilubiung dina salah sahiji Program kami, anjeun nampi sareng satuju kana istilah sareng kaayaan ieu, kalebet, tanpa watesan, perjanjian anjeun pikeun méréskeun sengketa sareng kami ngalangkungan arbitrase anu ngan ukur, sapertos anu dijentrekeun dina "Resolusi Sengketa ”Bagian di handap. Pasatujuan ieu diwatesan pikeun Program sareng henteu dimaksadkeun pikeun ngarobih Sarat sareng Kaayaan anu sanés atanapi Kawijakan Privasi anu tiasa ngatur hubungan antara anjeun sareng Kami dina kontéks anu sanés.

Pamilih Milih: Program ieu ngamungkinkeun Pamaké nampi pesen SMS / MMS ku negeskeun kana Program, sapertos ngalangkungan online atanapi formulir pendaptaran berbasis aplikasi. Paduli metodeu opt-in anu anjeun anggo pikeun ilubiung dina Program, anjeun satuju yén Pasatujuan ieu dilarapkeun pikeun partisipasi anjeun dina Program. Ku ilubiung dina Program, anjeun satuju nampi pesen telepon pamasaran autodialed atanapi prerecorded dina nomer telepon anu aya hubunganana sareng pilihan anjeun, sareng anjeun ngartos yén idin henteu diperyogikeun pikeun mésér ti Kami. Nalika anjeun satuju nampi pesen anu dikirim nganggo autodialer, anu di luhur teu ditapsirkeun pikeun nunjukkeun atanapi nunjukkeun yén salah sahiji atanapi sadayana pesen sélulér Kami dikirim nganggo sistem telepon otomatis ("ATDS" atanapi "autodialer").  Tarip pesen sareng data tiasa diterapkeun. 

Pamilih Henteu Milih:  Upami anjeun henteu kersa teraskeun ilubiung dina Program atanapi henteu satuju deui kana Pasatujuan ieu, anjeun satuju baliho STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE, atanapi QUIT kana naon waé pesen sélulér ti Kami pikeun milih kaluar tina Program. Anjeun tiasa nampi pesen seluler tambahan anu mastikeun yén kaputusan anjeun henteu milih. Anjeun ngartos sareng satuju yén pilihan di luhur mangrupikeun hiji-hijina cara anu wajar pikeun milih. Anjeun ogé ngartos sareng satuju yén cara anu sanés pikeun milih kaluar, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, kecap-kecap téks sanés anu ditetepkeun di luhur atanapi sacara lisan nyuhungkeun salah sahiji karyawan urang pikeun ngaluarkeun anjeun tina daptar kami, sanés mangrupikeun cara anu wajar pikeun milih kaluar .

Kawajiban Pikeun Ngabéjaan sareng Ngasuh:  Upami iraha waé anjeun badé lirén nganggo nomer telepon sélulér anu parantos dianggo pikeun ngalanggan Program, kalebet ngabatalkeun rencana jasa anjeun atanapi ngajual atanapi mindahkeun nomer telepon ka pihak anu sanés, anjeun satuju yén anjeun bakal ngalengkepan prosés Pamilih Anggota ditetepkeun di luhur sateuacan réngsé panggunaan nomer telepon sélulér anjeun. Anjeun ngartos sareng satuju yén perjanjian anjeun pikeun ngalakukeunana mangrupikeun bagian anu penting tina istilah sareng istilah ieu. Anjeun langkung satuju éta, abdif anjeun lirén panggunaan nomer telepon sélulér anjeun tanpa ngabéjaan ka Kami ngeunaan parobihan sapertos kitu, anjeun satuju yén anjeun bakal tanggel waler pikeun sadaya biaya (kalebet biaya pengacara) sareng tanggungan anu ditanggung ku Kami, atanapi pihak mana waé anu ngabantosan pangiriman telepon sélulér éta pesen, salaku hasil tina klaim anu dibawa ku (jalma) anu engké ditugaskeun nomer telepon sélulér éta.  Tugas sareng perjanjian ieu bakal salamet tina pembatalan atanapi penghentian perjanjian anjeun pikeun ilubiung dina salah sahiji Program kami.

Anjeun satuju yén anjeun kedah ngorbankeun, ngabélaan, sareng ngayakeun urang henteu bahaya tina tuduhan naon waé atanapi tanggel waler hasilna tina kagagalan anjeun pikeun ngabéwarakeun yén kami aya parobihan dina inpormasi anu anjeun parantos nyayogikeun, kalebet paripolah atanapi tanggung jawab dina protéksi panggunaan telepon 47. 227, dkk., ATAWA UNDUHAN kaayaan samodel sareng hukum féderal, sareng aturan naon waé anu disababkeun di dinya hasilna tina usaha urang pikeun ngahubungi anjeun dina nomer telepon seluler anu anjeun nyayogikeun.

Pedaran Program: Tanpa ngawatesan ruang lingkup Program, pangguna anu milih kana Program tiasa ngaharepkeun nampi pesen ngeunaan pamasaran sareng penjualan barang-barang Hiasan Bumi pikeun dilebetkeun, Baja, Kanvas, sareng Lilin. 

Biaya sareng Frékuénsi: Tarip pesen sareng data tiasa diterapkeun. Program ngalibatkeun pesen mobile anu teras-terasan, sareng pesen-pesen sélulér tambahan tiasa dikirim sacara berkala dumasar kana interaksi anjeun sareng Kami.

Pitunjuk Pangrojong: Pikeun dukungan ngeunaan Program, tulisan "BANTUAN" kana nomer anu anjeun nampi pesen tina atanapi email ka kami di Support@schmidtchristmasmarket.com.  Punten perhatoskeun yén panggunaan alamat email ieu sanés metoda anu tiasa ditampi pikeun milih tina program. Opt opt ​​out kedah dikintunkeun saluyu sareng prosedur anu diatur di luhur.

Panyingkepan MMS: Program bakal ngintun SMS TM (ngeureunkeun pesen) upami alat sélulér anjeun henteu ngadukung pesen MMS.

Bantahan Kami ngeunaan Jaminan: Program ieu ditawarkeun dina dasar "as-is" sareng tiasa waé henteu sayogi di sadaya daérah sepanjang waktos sareng moal teras-terasan damel upami produk, parangkat lunak, sinyalna atanapi parobihan sanés anu dilakukeun ku operator nirkabel anjeun. Kami moal nanggungjawaban kanggo panundaan atanapi kagagalan dina nampi pesen hapé anu aya hubunganana sareng Program ieu. Pangiriman pesen sélulér tunduk kana pangiriman anu épéktip tina panyadia ladénan nirkabel / operator jaringan sareng di luar kadali Kami. T-Mobile henteu nanggungjawaban kanggo seratan seluler anu ditunda atanapi henteu dikintunkeun.

Syarat Peserta:  Anjeun kedah gaduh alat nirkabel nyalira, sanggup pesen dua arah, janten nganggo operator nirkabel anu ilubiung, sareng janten palanggan jasa nirkabel sareng layanan olahtalatah téks. Henteu sadaya panyadia telepon sélulér nyandak jasa anu diperyogikeun pikeun ilubiung. Pariksa kamampuan telepon anjeun pikeun pitunjuk olahtalatah téks khusus.

Watesan umur:  Anjeun moal tiasa nganggo kalibet sareng Platform upami anjeun handapeun umur tilu belas (13) taun. Upami anjeun nganggo atanapi ngiringan Platform sareng aya dina yuswa tilu belas (13) sareng dalapan belas (18) taun umur, anjeun kedah ngagaduhan idin ti sepuh atanapi wali hukum anjeun pikeun ngalakukeun éta. Ku ngagunakeun atanapi damel sareng Platform, anjeun nampi sareng satuju yén anjeun henteu di handapeun umur tilu belas (13) taun, aya dina yuswa tilu belas (13) sareng dalapan belas (18) taun sareng ngagaduhan ijin sepuh atanapi wali hukum anjeun pikeun dianggo atanapi kalibet sareng Platform, atanapi parantos yuswa déwasa dina yurisdiksi anjeun. Ku ngagunakeun atanapi damel sareng Platform, anjeun ogé ngaku sareng satuju yén anjeun diijinkeun ku Hukum Lumaku yurisdiksi anjeun pikeun nganggo sareng / atanapi kalibet sareng Platform.

Eusi Dilarang:  Anjeun ngaku sareng satuju yén henteu ngirimkeun kontén terlarang kana Platform. Eusi anu dilarang kalebet:

- Sagala kagiatan curang, fitnah, fitnah, skandal, ngancam, pelecehan, atanapi stalking;

- Eusi anu pikaresepeun, kalebet kata-kata fitnah, cabul, cabul, kekerasan, bigotry, hatena, sareng diskriminasi dumasar kana ras, jinis, agama, kabangsaan, cacad, orientasi seksual, atanapi umur;

- Program komputer bajakan, virus, cacing, kuda Trojan, atanapi kode bahaya sanésna;

- Naon waé produk, jasa, atanapi promosi anu haram hukumna ditampi produk, jasa, atanapi promosi éta;

- Naon waé eusi anu nyirikeun sareng / atanapi ngarujuk inpormasi kasihatan pribadi anu dijagaan ku Undang-Undang Asuransi Kaséhatan sareng Akuntabilitas ("HIPAA") atanapi Téknologi Informasi Kaséhatan pikeun Undang-Undang Kaséhatan Ékonomi sareng Klinis ("HITEC" Act); jeung

- Naon waé eusi sanés anu dilarang ku Hukum Lumaku dina yurisdiksi tempat pesen na dikirim.

Resolusi sengketa: Upami aya perselisihan, klaim, atanapi kontropérsi antara anjeun sareng Kami, atanapi antara anjeun sareng Stodge, LLC d / b / a Postkrip atanapi panyadia jasa pihak katilu sanés anu nimpah Kami pikeun ngirimkeun pesen-pesen sélulér dina ruang lingkup Program, timbul tina atanapi aya hubunganana sareng klaim statutory féderal atanapi nagara, klaim hukum umum, Perjanjian ieu, atanapi ngalanggar, ngeureunkeun, ngalaksanakeun, napsirkeun atanapi validitasana, kalebet dina netepkeun wengkuan atanapi panggunaan perjanjian ieu pikeun arbitrate , sengketa, klaim, atanapi kontropérsi sapertos kitu, dugi ka diijinkeun ku hukum, ditangtukeun ku arbitrase di Tanner, Alabama sateuacan hiji arbiter.

Para pihak satuju pikeun nyungkeun sengketa pikeun mengikat arbitrase saluyu sareng Aturan Arbitrase Komérsial Asosiasi Arbitrase Amérika ("AAA") anu teras berlaku. Kacuali sakumaha anu parantos disayogikeun di dieu, arbiter bakal nerapkeun hukum penting tina Sirkuit Yudisial Federal dimana tempat prinsipna Pasar Natal tempat bisnis, tanpa merhatoskeun konflik hukum na. Dina sapuluh (10) dinten kalénder saatos paménta arbitrase disayogikeun ka pésta, pihak-pihak kedah babarengan milih hiji arbiter kalayan sahenteuna pangalaman lima taun dina kapasitas éta sareng saha anu gaduh kanyaho sareng pangalaman sareng masalah masalah sengketa éta. Upami pihak-pihak henteu satuju kana hiji arbiter dina sapuluh (10) dinten kalénder, pihak tiasa nyungkeun petisi ka AAA pikeun nunjuk arbiter, anu kedah nyumponan sarat pangalaman anu sami. Upami aya perselisihan, arbiter bakal mutuskeun panerapan sareng interpretasi tina perjanjian arbitrase ieu saluyu sareng Federal Arbitration Act ("FAA"). Para pihak ogé satuju yén aturan AAA anu ngatur Ukuran Darurat Perlindungan kedah diterapkeun tibatan milarian bantuan darurat ti pengadilan. Kaputusan arbitrator bakal final sareng ngariung, sareng teu aya pihak anu ngagaduhan hak banding kecuali pikeun anu disayogikeun dina bagian 10 FAA. Masing-masing pihak kedah nampi bagian na tina biaya anu mayar kanggo arbitrator sareng administrasi arbitrase; tapi, arbiter gaduh kakuatan pikeun maréntahkeun hiji pihak pikeun mayar sadayana atanapi bagian tina biaya sapertos bagian tina kaputusan anu leres. Pihak-pihak satuju yén arbiter ngagaduhan kawenangan pikeun masihan biaya pengacara ngan ukur dugi ka dinyatakeun ku statute atanapi kontrak. Arbiter moal ngagaduhan wewenang pikeun ngahukum karusakan hukuman sareng masing-masing pihak kéngingkeun hak pikeun milarian atanapi ngarobih karusakan hukuman pikeun perselisihan anu direngsekeun ku arbitrase. Para pihak satuju pikeun arbitrase nyalira dina dasar individu, sareng perjanjian ieu henteu kéngingkeun arbitrase kelas atanapi klaim naon waé anu dibawa salaku penggugat atanapi anggota kelas dina prosés kelas atanapi arbitrase wawakil. Kacuali anu diperyogikeun ku hukum, moal aya pihak atanapi arbiter tiasa nyebatkeun ayana, eusi, atanapi hasil tina arbitrase naon waé tanpa idin tinulis ti kadua pihak, kecuali pikeun nangtayungan atanapi ngudag hak hukum. Upami aya istilah atanapi penyediaan Bagéan ieu henteu valid, haram, atanapi henteu tiasa dilaksanakeun dina daérah naon waé, henteu validitas sapertos kitu, haramna, atanapi teu diberlakukeun moal mangaruhan istilah atanapi penyediaan Bagian ieu atanapi ngabatalkeun atanapi ngajantenkeun istilah atanapi ketentuan anu teu tiasa diterapkeun dina yurisdiksi sanés. . Upami ku alesan naon waé perselisihan aya di pengadilan tibatan dina arbitrase, pihak-pihakna kéngingkeun hak naon waé pikeun sidang juri. Penyediaan arbitrase ieu bakal salamet tina pembatalan atanapi penghentian perjanjian anjeun pikeun ilubiung dina salah sahiji Program kami.

Rupa-rupa: Anjeun ngajamin sareng ngawakilan ka Kami yén anjeun ngagaduhan sadayana hak, kakuatan, sareng wewenang anu diperlukeun pikeun satuju kana Sarat ieu sareng ngalaksanakeun kawajiban anjeun di handap ieu, sareng henteu aya anu aya dina Pasatujuan ieu atanapi dina ngalaksanakeun kawajiban sapertos kitu bakal nempatkeun anjeun ngalanggar kontrak anu sanés atanapi kawajiban. Gagalna salah sahiji pihak pikeun ngalaksanakeun hal naon waé hak anu disayogikeun di dieu moal dianggap ngaleungitkeun hak-hak salajengna. Upami sagala pasatujuan dina Pasatujuan ieu dipendakan henteu tiasa dilaksanakeun atanapi henteu valid, penyediaan éta bakal diwatesan atanapi dileungitkeun dugi ka tingkat minimum anu diperyogikeun sahingga Perjanjian ieu sanés tetep dina kakuatan sareng pangaruh lengkep sareng tiasa dilaksanakeun. Naon waé fitur anyar, parobihan, pembaruan atanapi paningkatan Program bakal tunduk kana Pasatujuan ieu kacuali jelas-jelas nyatakeun sanés tulisan. Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobah Pasatujuan ieu ti jaman ka jaman. Sagala pembaruan dina Pasatujuan ieu bakal ditepikeun ka anjeun. Anjeun ngaku tanggung jawab anjeun pikeun marios Perjanjian ieu ti jaman ka jaman sareng janten sadar kana parobihan sapertos kitu. Ku neraskeun ilubiung dina Program saatos parobihan sapertos kitu, anjeun nampi Pasatujuan ieu, sakumaha dirobah.

×
Wilujeng sumping énggal