Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

kawijakan pengiriman barang


Kawijakan Pengiriman sareng Pangbalikan ieu dilarapkeun pikeun sadaya situs web anu dipiboga sareng dioperasikeun ku Pasar Natal Schmidt kalebet tapi henteu diwatesan ku ieu di handap: schmidtschmidtmarket.com

1. Kawijakan PENGIRIMAN

Standar Pengiriman sareng di Amérika Serikat gratis dina sadaya pesenan langkung ti $ 20. Pangiriman standar butuh tina 1-5 dinten ka kapal, sareng 1-10 Dinten dina angkot. Covid-19 tiasa nambihan tunda waktos-waktos ieu.  

Pangiriman Expiated nyandak tina 1 dugi ka 5 dinten ka kapal sareng 1-3 dinten dina angkutan  

Anjeun tiasa percanten yén pesen anjeun bakal gancang diolah sareng aman dikirim.

Kami tiasa ngirim produk dimana waé di Amérika Serikat. Nalika anjeun mesen kami bakal ngira-ngira tanggal kiriman dumasar kana kasadiaan barang anjeun (s), metode pengiriman anu kapilih sareng tujuan kiriman anjeun. Standar Pengiriman sareng di Amérika Serikat gratis dina pemesanan langkung ti $ 20.


Sacara umum, barang-barang saham dina kempelan kami bakal dikirimkeun 1-5 dinten damel saatos pesen disimpen. Item Adat kami biasana dikintunkeun 1-10 dinten saatos mesen disimpen. Upami pesenan anjeun ngandung barang-barang stock sareng barang khusus, sadaya urutan bakal dianggap urutan khusus, sareng bakal dikirim dina jangka waktu éta sapertos didefinisikeun di luhur. Waktu pengiriman barang pikeun barang-barang anu asalna ti US Househouse kami biasana sahandapeun saminggu. Kali pengiriman barang standar ti urang Jérman Warehousestypically nyandak dimana waé ti 5 dinten ka 21 dinten sareng tiasa dipangaruhan ku Covid-19.

a. Muatan Pengiriman

Di Amérika Serikat standar kiriman standar gratis pikeun pesenan langkung ti $ 20.  

Pikeun pangiriman gancang obiaya pengiriman ur ditangtukeun ku harga pesenan anjeun sareng sajumlah barang dina urutan henteu kalebet pajak penjualan anu lumaku.

b. Pesenan Internasional

Kami nawiskeun pangiriman internasional pikeun sababaraha produk, nalika diparios éta bakal nunjukkeun upami produk éta sayogi pikeun pengiriman internasional.


2. PEMBALIKAN, PERUBAHAN Kawijakan, Pembatalan, Sareng Ganti

Tujuan kami nyaéta pikeun mastikeun kapuasan lengkep sareng pameseran.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah deui ngeunaan istilah ieu, mangga buka kami  pusat dukungan ayana dina halaman wéb urang atanapi ngan saukur ngahubungi kami ngalangkungan

Dukung @ schmidtPasar Natal.com

×
Wilujeng sumping énggal