Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 25 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

kawijakan pengiriman barang


Kawijakan Pengiriman sareng Pangbalikan ieu dilarapkeun pikeun sadaya situs web anu dipiboga sareng dioperasikeun ku Pasar Natal Schmidt kalebet tapi henteu diwatesan ku ieu di handap: schmidtschmidtmarket.com

1. Kawijakan PENGIRIMAN

Pengiriman Standar di Amérika Serikat gratis pikeun sadaya pesenan langkung ti $25. Pangiriman standar butuh 1-5 dinten pikeun dikirim, sareng 1-10 Dinten dina transit. Covid-19 tiasa nambihan telat kana waktos ieu.  

Expedited Pangiriman nyokot tina 1-2 poé ka kapal, sarta 1-3 poé dina transit.

Anjeun tiasa percanten yén pesenan anjeun bakal gancang diolah sareng aman dibungkus ku tim kami.

Urang tiasa ngirim produk di mana waé di Amérika Serikat. Nalika anjeun nempatkeun pesenan, kami bakal ngira-ngira tanggal pangiriman dumasar kana kasadiaan barang anu dipesen, metode pengiriman anu dipilih sareng tujuan kiriman anjeun. Pangiriman Standar sareng di Amérika Serikat Gratis dina pesenan langkung ti $25.


Sacara umum, barang-barang saham dina koleksi urang bakal dikirimkeun 1-5 dinten kerja saatos pesenan disimpen. Barang Adat kami biasana dikirimkeun 1-10 dinten saatos pesenan disimpen. Upami pesenan anjeun ngandung saham sareng barang-barang khusus, sadaya pesenan bakal dianggap pesenan khusus, sareng bakal dikirim dina garis waktos anu didefinisikeun di luhur. Waktu pangiriman pikeun barang-barang anu asalna ti Gudang AS biasana dina saminggu. Waktos Pangiriman Standar ti Gudang Jerman urang biasana nyandak dimana waé ti 5-21 dinten sareng tiasa dipangaruhan ku Covid-19.

  • Biaya pengiriman barang - Di Amérika Serikat pengiriman standar gratis kanggo pesenan langkung ti $25. Pikeun pangiriman gancang obiaya pengiriman ur ditangtukeun ku harga pesenan anjeun sareng sajumlah barang dina urutan henteu kalebet pajak penjualan anu lumaku.
  • Pesenan Internasional - Urang nawiskeun pengiriman barang internasional dina sababaraha produk, nalika pariksa éta bakal nunjukkeun upami produk éta sayogi pikeun pengiriman internasional.


2. PEMBALIKAN, PERUBAHAN Kawijakan, Pembatalan, Sareng Ganti

Tujuanana kami nyaéta pikeun mastikeun kapuasan lengkep anjeun kalayan pameseran anjeun. Mangga tingali lengkepna Kabijakan pamulangan dina Website kami.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah deui ngeunaan istilah ieu, mangga buka kami  pusat dukungan ayana dina halaman wéb urang atanapi ngan saukur ngahubungi kami ngalangkungan Support@schmidtChristmasmarket.com

×
Wilujeng sumping énggal

Paréntah Checkout

barang harga Qty total
Subtotal $0.00
Balanja
total

Alamat Pangiriman

Métode pengiriman barang