Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 25 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

kawijakan ngabalikeun duit

Balik deui / Ngabalikeun duit / Bursa / Kawijakan Pembatalan

 

Ngabalikeun sarta Ngabalikeun duit atawa Nukeurkeun Barang Teu Dipake jeung Teu Rusak:

Sadaya pangbalikan sareng panggantian kedah henteu dianggo, henteu ruksak, disimpen rapih dina bungkusan aslina sareng sadaya tag masih napel upami aya. Pasar Natal Schmidt bakal mayar pengiriman barang balik. Pikeun jadi layak pikeun mulang, ngabalikeun duit atawa pamundut bursa, konsumén kudu ngahubungan Schmidt Pasar Natal ngeunaan pamundut dina 15 poé barang (e) pangiriman.

Pasar Natal Schmidt ngan ukur nampi uih via https://returns.schmidtchristmasmarket.com

Waragad di handap ieu bakal dilarapkeun ka sadaya pamulangan pikeun ngabalikeun duit atanapi tukeur barang anu henteu dianggo sareng henteu ruksak:

  • Biaya Kartu Kredit - 5% tina total biaya pesenan pikeun pesenan anu dibatalkeun atanapi dipulangkeun pikeun nutupan biaya kartu kiridit. 
  • Biaya Restocking - Persentase biaya barang bakal dikirangan nalika Otorisasi Barang Balik deui (RMA) dipénta pikeun nutupan biaya restocking. Fee bakal dumasar kana timeliness mulang ti tanggal RMA dibérékeun:
    • Dina 1-10 poé - 15%
    • Dina 11-20 poé - 30%
    • Dina 21-30 poé - 50%
    • Dina 31-40 poé - 75%
    • RMA batal sareng moal aya ngabalikeun duit naon waé upami barangna henteu dipulangkeun saatos 40 dinten.
  • Biaya Bungkusan - Jumlah ngabalikeun duit bakal dikirangan tambahan 15% kanggo barang-barang anu henteu dipulangkeun dina bungkusan aslina nalika berlaku.

Urang ukur nawiskeun mulang ka Konsumén di Amérika Serikat. Kiriman ka Konsumén Internasional henteu layak pikeun uih deui.

Balik deui bisa dipénta ngaliwatan https://returns.schmidtchristmasmarket.com/ 

Pikeun Konsumén internasional, upami barang anu dipésér rusak nalika di transit sareng asuransi kiriman dipésér, punten ngajukeun klaim ngalangkungan tautan dina Asuransi Pengiriman.

Asuransi Pengiriman barang, Perbaikan sareng/atanapi Ngagantian Barang Rusak:

Kami ajak Konsumén kami mésér asuransi pengiriman barang nalika nempatkeun pesenan sabab Pasar Natal Schmidt henteu nampi pamulangan, séntral, atanapi ngabalikeun duit pamundut pikeun pakét anu leungit atanapi dipaling atanapi ngarusak barang-barang anu kajantenan nalika di transit kecuali asuransi pengiriman dibeli nalika pesenan disimpen. 

Mun Palanggan dibeuli asuransi pengiriman barang, Schmidt Pasar Natal bakal ngaganti, atawa ngalereskeun item ruksak (e) dikirim ka Palanggan dina urutan katutupan di ongkos kami lamun pamundut ieu dikintunkeun dina 10 poé pangiriman pakét. Lamun ngirimkeun klaim alatan karuksakan, mangga pastikeun pikeun ngirimkeun gambar tina kotak nu item (e) asup ogé item ruksak (e). Klaim pakét anu leungit kedah diajukeun henteu langkung lami ti 14 dinten ti tanggal pangiriman anu diperkirakeun. Pikeun nangtukeun tanggal pangiriman ekspektasi, mangga tingali informasi tracking dikirim ka Palanggan nalika pesenan dikirim.

Lamun barang (e) anjog ruksak sarta Palanggan teu meuli asuransi pengiriman barang, Pasar Natal Schmidt mungkin bisa ngalereskeun barang handmade di ongkos Palanggan pikeun pengiriman barang. Mangga wartosan kami kanggo langkung rinci ngeunaan jasa perbaikan kami.

Pikeun ngajukeun klaim Asuransi Pengiriman, mangga angkat ka https://schmidtchristmasmarket.com/apps/simplyinsurance/store/manage-claim-requests-user?shopname=schmidt-christmas-market.myshopify.com

Pasar Natal Schmidt bakal mayar pengiriman barang balik upami diperyogikeun upami Asuransi Pengiriman dipésér. Upami Asuransi Pengiriman henteu dipésér, Perusahaan moal nutupan biaya pikeun perbaikan atanapi ngagentos barang anu leungit, dipaling, atanapi rusak anu kajantenan nalika transit.

Item custom / Monograms:

Barang Custom / Monogram henteu tiasa dipulangkeun sareng teu tiasa dibalikeun deui kecuali:

  • Pamundut Balik / Ngabalikeun duit téh alatan karuksakan disababkeun salila pengiriman barang jeung asuransi pengiriman barang dibeuli nalika pesenan ieu disimpen, or
  • Kustomisasi henteu dilakukeun saluyu sareng pesenan anu disimpen. Pasar Natal Schmidt teu tiasa ngijinkeun uih deui barang-barang sapertos kitu, kusabab barang-barang adat / monogram dilakukeun pikeun pesenan. jeung Pausahaan allocates waktu jeung sumber pikeun ngolah item (s) pas hiji pesenan disimpen.

Karanjang kado:

Aya henteu refunds, mulih atanapi cancellations on Gift Basks. Karanjang kado biasana dikirimkeun dina 2-5 dinten kerja saatos pesenan.

Garansi:

Henteu aya pamulangan, ngabalikeun duit, atanapi pembatalan dina Jaminan. Penjualan garansi nyaéta final.

Bayaran balik:

Kabéh requests ngabalikeun duit bakal diolah dina 10 poé ti Schmidt Pasar Natal narima item balik (e).

Upami pamundut uih deui dikintunkeun dina 15 dinten saatos pangiriman pesenan, ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun kana metode pamayaran asli. Upami teu kitu, kami nawiskeun kiridit toko pikeun pamundut anu dikintunkeun dugi ka 40 dinten ti pangiriman pesenan anu valid pikeun sataun ti persetujuan RMA. Taya refunds bakal dilakukeun pikeun sagala requests narima sanggeus 40 poé pangiriman pesenan. Tingali dina bagian Ngabalikeun sareng Ngabalikeun Balik atanapi Bursa Barang Anu Henteu Dipake sareng Henteu Rusak pikeun detil tambahan ngeunaan ngabalikeun duit.

Pembatalan:

Kabéh requests pembatalan bakal diolah dina 10 poé pamundut salami item nu teu shipped, éta lain karanjang kado atawa custom / item monogramed.

Pamayaran ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun kana metode pamayaran asli dikurangan biaya kartu kiridit 5%.

tipuan

Sagala Palanggan anu ngadamel klaim palsu, bakal dilarang salaku nasabah, sareng moal aya pengembalian atanapi pengembalian dana dina kasus sapertos kitu.  

Taros Kami

Upami anjeun ngalaman masalah sareng pesenan anu anjeun tampi, punten hubungi kami ngalangkungan email di Sales@schmidtChristmasmarket.com. Punten lebetkeun gambar barang-barang anu dimaksud sareng kotak anu anjeun nampi.

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah langkung seueur ngeunaan istilah-istilah ieu, mangga buka pusat dukungan kami anu aya dina halaman wéb kami atanapi hubungi kami liwat Sales@schmidtchristmasmarket.com.

Leungit, Dipaling atanapi Rusak Item teu replaceable, exchangeable atanapi refundable, iwal asuransi pengiriman barang ieu dibeuli nalika pesenan ieu disimpen.
Pasar Natal Schmidt ngagaduhan hak pikeun ngarobih kawijakan ieu iraha waé.

 

 

×
Wilujeng sumping énggal

Paréntah Checkout

barang harga Qty total
Subtotal $0.00
Balanja
total

Alamat Pangiriman

Métode pengiriman barang