Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

kawijakan ngabalikeun duit

 


Sarat jeung Kaayaan Pamulangan / Pembatalan

Sadaya pangiriman sareng parobihan kedah dianggo, dina bungkusan aslina sareng sadayana tag anu masih dipasang. Pasar Natal Schmidt bakal mayar pengiriman barang balik.

Barang Khusus / Monogram nyaéta non-returnable na non-refundable kacuali upami pamundut disababkeun ku karuksakan anu disababkeun nalika pengiriman. Kami henteu tiasa ngantep balikna barang sapertos kitu, sabab barang custom / monograms didamel supados mesen. Kami gaduh waktos sareng sumberdaya anu parantos dialokasikan pikeun ngolah hiji barang tina waktos pesen disimpen.

 

Kami Nawiskeun Ngan ukur ka Palanggan AS HANYA, sadaya kiriman internasional TIDAK Kéngéng. Pikeun Palanggan internasional upami barang rusak dina kiriman mangga ngahubungan kami.

Upami anjeun ngalaman masalah naon waé ku urutan anu anjeun tampi, mangga sumping ka kami ngalangkungan email di Sales @ schmidtPasar Natal.com. Punten kalebet gambar barang (s) ogé kotak anu anjeun nampi dina.

Panggantian:

Panggantian bakal dikaluarkeun pikeun pamundut anu dikintunkeun dina 10 dinten saatos pangiriman. Pasar Natal Schmidt moal ngaluarkeun gaganti saatos waktos éta.

Pasar Natal Schmidt bakal mayar pengiriman barang balik.

Mulih pikeun Ngabalikeun duit

Kami nawiskeun pamayaran kanggo metode pamayaran asli dugi ka 10 dinten saatos pangiriman. 

Pasar Natal Schmidt bakal mayar pengiriman barang balik.

Balik deui saatos 10 dinten kiriman

Kami nawiskeun kiridit toko dugi ka 90 dinten saatos Pangiriman.

Sadaya Pengembalian / Pembayaran Balik bakal diolah dina waktos 10 dinten saatos nampi barang (s)

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah deui ngeunaan istilah ieu, mangga buka kami  pusat dukungan aya dina halaman wéb kami atanapi ngan saukur ngahubungi kami via Sales@schmidtchristmasmarket.com.

×
Wilujeng sumping énggal