Shippping Standar Gratis pikeun sadaya pesenan di luhur $ 20 di Amérika Serikat Daptar pikeun akun pikeun kéngingkeun diskon sareng pengiriman gratis!

Kabijakan privasi

Ngajaga inpormasi pribadi anjeun prioritas kami. Pernyataan privasi ieu dilarapkeun ka www.SchmidtChristmasmarket.com sareng www.allarkllc.com. sareng ngatur kumpulan data sareng panggunaan. Pikeun kaperluan kabijakan privasi ieu, kacuali nyatet sanésna, sadaya rujukan ka Pasar Natal Schmidt kalebet www.SchmidtChristmasmarket.com.

Schmidt pasar Natal urang halaman wéb mangrupikeun halaman wéb e-commerce. Ku ngagunakeun éta Pasar Natal Schmidt halaman wéb, anjeun satuju kana prakték data anu dijelaskeun dina pernyataan ieu.

Koléksi Inpormasi Pribadi

Pasar Natal Schmidt tiasa ngumpulkeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi pribadi, sapertos nami anjeun, alamat email, sareng alamat surat. Kami TEU nyimpen inpormasi pamayaran.

Pasar Natal Schmidt ngadorong anjeun pikeun marios pernyataan privasi halaman wéb anjeun milih ngaitkeun Pasar Natal Schmidt sahingga anjeun tiasa ngartos kumaha halaman wéb aranjeunna kumpulkeun, sareng nganggo inpormasi anjeun.

Keur naon urang ngumpulkeun 

Urang bisa ngumpulkeun informasi di handap ieu:

Ngaran sareng gelar padamelan 
Ngahubungan informasi kaasup alamat surélék 
Inpo demografi kayaning postcode, karesep jeung kapentingan 
Inpo séjénna relevan keur survey customer jeung / atawa nawaran 

kaamanan 

Kami komitmen pikeun mastikeun yén inpormasi anjeun aman. Dina raraga nyegah aksés atanapi panyingkepan anu teu sah, kami parantos nempatkeun prosedur fisik, éléktronik sareng manajerial anu cocog pikeun ngajaga sareng ngamankeun inpormasi anu kami kumpulkeun online.

Sarat & Kaayaan SMS: Milih pamasaran SMS sareng bewara lumangsung ku ngalebetkeun nomer telepon anjeun dina halaman pamariksaan sareng ngainisialisasi pameseran, langganan ngalangkungan formulir langganan, atanapi nga-SMS kecap konci. Ku milih béwara pamasaran SMS, anjeun satuju kana istilah sareng sarat ieu: Anjeun ngartos sareng satuju yén idin sanés sarat pikeun pameseran. Anjeun ngartos sareng satuju yén nomer telepon, nami, sareng inpormasi mésér bakal dibagikeun sareng platform pamasaran SMS urang Gorobag Konsistén, didamel ku CartKit Inc, perusahaan anu ngagaduhan kantor di Atlanta, GA, USA. Anjeun ngartos sareng satuju yén data anu dikumpulkeun bakal dianggo pikeun ngirim bewara (sapertos panginget karanjang anu ditingali) sareng pesen pamasaran anu ditargét. Saatos ngirim pesen SMS, nomer telepon anjeun bakal dikirimkeun ka mitra pangiriman SMS kami pikeun minuhan pangiriman pesen. Anjeun ngartos sareng satuju yén upami anjeun kersa lirén tina nampi pesen SMS sareng béwara pamasaran langkung lanjut kalayan STOP kana pesen anu dikirim ti kami. Anjeun ngartos sareng satuju yén cara anu sanés pikeun milih, sapertos nganggo kecap alternatip sanés mangrupikeun cara anu wajar pikeun milih. Anjeun ngartos sareng satuju yén pesen sareng tarif data tiasa diterapkeun nalika nampi pesen SMS.

 

Sadayana ARK LLC dba Schmidt Pasar Natal
3 bunderan amberglow wétan
The Woodlands, TX 77381

Sales@schmidtChristmasmarket.com

Kawijakan Privasi ieu ketat diwatesan pikeun Program sareng teu aya pangaruh kana kabijakan privasi naon waé (ies) anu tiasa ngatur hubungan antara anjeun sareng kami dina kontéks anu sanés.

Upami anjeun ngagaduhan patalékan atanapi masalah ngeunaan kabijakan ieu, anjeun kedah ngahubungi kami di Dukung @schmidtChristmasmarket.com

×
Wilujeng sumping énggal